NPD Utrecht

Bij een nieuwbouwlocatie van bouwbedrijf BAM in Utrecht hebben wij ruim 200 appartementen voorzien van zonnepanelen deze nieuwbouw woningen krijgen mede hierdoor een super hoog energielabel.

 

project Europoort

Bij een bedrijf in de Europoort bij Rotterdam hebben wij 500 zonnepanelen geplaatst op 3 verschillende daken een deel is op een sandwich dak geplaatst twee andere delen op een plat dak. De omvormers zijn bij dak 1 buiten in een shelter geplaatst.
Dit bedrijf kan voortaan een deel van hun verbruik voeden met zelf opgewekte zonnestroom!

 

 

Solar project Papendrecht

Bij een grote staalhandelaar in Papendrecht hebben wij 1300 panelen geïnstalleerd verspreid over 3 daken deels platte daken en deels sandwich profiel. Het betreft een Solaredge systeem. Deze klant zal voortaan zijn machines met zelf opgewekte groene stroom voeden.

 

 

Solar project Ootmarsum

In Ootmarsum hebben wij een koeienschuur voorzien van 600 panelen, dit project hebben wij met 5 man binnen een week gerealiseerd. 600 panelen, 300 optimizers en 6 omvormers van Solaredge. Deze agrariër mag zichzelf nu duurzaam melkproducent noemen, hij krijgt daardoor meer geld voor zijn melk. Daarnaast wekt hij voortaan zijn eigen stroom op, het overtollige levert hij terug aan het net.

 

IMG-20200807-WA0032

Solar project Warmenhuizen

Wij hebben bij deze boerderij in 2 weken tijd 750 zonnepanelen van 370Wp geplaatst. 350 stuks op het dak van de loods en 400 in het open veld. Deze agrariër kan zijn koelingen voortaan op zelf geproduceerde groene stroom laten draaien, daarnaast levert hij de overtollig geproduceerde stroom terug aan het net!